Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Passie- en Paasconcert Cantilena

Geplaatst op: 21 maart 2024

Op vrijdagavond 22 maart verzorgen de koren van Cantilena een passie- en paasconcert in de Grote Kerk van Hasselt. Er zal deze avond een collecte gehouden worden voor het werk van Stichting HCR. Deze stichting werkt onder christenen in Roemenië.

Het kinderkoor en gemengd koor zingen ieder afzonderlijk, maar ook gezamenlijk. Het programma bevat passie- en paasliederen. Ook samenzang zal niet ontbreken. De muziek wordt verbonden met gesproken bijbelteksten waarin het lijden en sterven de Heere Jezus centraal staat. De teksten worden gelezen door Dhr. H. van Arnhem, oud-voorlezer van de Dorpskerk van Staphorst.

Verder werken aan deze avond werken mee: Lennert Knops (orgel), Roderick van Arnhem (piano), Arjan Post (trompet) en Csaba Erdὅs (cello). De dirigent van het kinderkoor is Cor Ploeg. Het gemengd koor staat onder leiding van Harm Hoeve.

De deuren van de kerk gaan om 19.00 uur open. De uitvoering begint om 19.30 uur. Kaarten met korting zijn te koop via de website www.consolonl.nl. Aan de kerk kost een toegangskaart € 10,-.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500